Samenwerking – Huisartsengroep aan de Schie – Schiedam
Header afbeelding
Huisartsengroep aan de Schie
Parkweg 216 3119 CR
Schiedam

Samenwerking

Het Franciscus Vlietland Ziekenhuis

♦Huisartsengroep aan de Schie heeft een nauwe samenwerking met het Franciscus Vlietland Ziekenhuis. Patiënten van onze praktijk kunnen voor bloedafname en de trombosedienst terecht op onze locatie van maandag t/m vrijdag van 8.10 – 10.00 uur bij het prikpunt van het Franciscus Vlietland Ziekenhuis .Onze patiënten die op het spreekuur komen in de ochtend worden wel geholpen. Het bloedprikkeb wordt verzorgd door een laborante van het ziekenhuis. Patiënten moeten een afspraak maken voor bloedprikken. Dat kan online of telefonisch; 010-893000. Patiënten van buiten en controle afspraken bijv. over 3 maanden worden verzocht een afspraak te maken voor bloedprikken online op de website van het Franciscus Vlietland /bij bloedprikken/ online afspraak maken/Schiedam/poli aan de Schie of Telefonisch 010-8930000.

Huidkliniek Puur

♦Huisartsengroep aan de Schie werkt samen met Huidkliniek Puur, een kliniek met gediplomeerde huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes gespecialiseerd in laserontharing & huidtherapie. Huidkliniek Puur is lid van de NVH, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. De Huidkliniek is elke werkdag geopend van 10:00 – 18:30 uur, uitsluitend op afspraak. Huidkliniek Puur kan u bereiken op 06-55 55 2412.

Praktijkondersteuning Geestelijke Gezondheidszorg: (POH-GGZ)

♦In de Huisartsengroep zijn twee praktijkondersteuners voor psychologische zorg aanwezig. Zij werken nauw samen met de huisartsen. De POH-GGZ heeft de tijd en kennis om klachten van psychische aard met u te bespreken. Als de klachten meer tijd en speciale aandacht nodig hebben, dan kan de POH-GGZ u in overleg met uw huisarts gericht verder verwijzen.

van Deventer Fysiotherapie

♦Huisartsengroep aan de Schie werkt nauw samen met van Deventer Fysiotherapie. De fysiotherapie is gevestigd bij ons op de locatie en aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Voor het maken van een afspraak kan u bellen naar de fysiotherapeute: Birgitte Louis-van Deventer 0651962647.

RondOm Podotherapeuten

♦RondOm Podotherapeuten is gevestigd binnen de muren van Huisartsengroep aan de Schie. De Podotherapeut is aanwezig op de donderdag. Voor een afspraak kunt u rechtstreeks bellen naar de podotherapeut: C. Vural 088-1180500.

Diet4all

♦ Diet4all bevindt zich ook binnen Huisartsengroep aan de Schie. De diëtiste helpt u met het veranderen van uw eetgewoonten of leefstijl door het geven van persoonlijk en professioneel voedingsadvies. Samen werkt ze met u aan uw doelen. Voor een afspraak kunt u de diëtiste, Sahar Naimi, bereiken op: 06 116 157 49